Mars 2016

KOMPASS nyhetsbrev Destination mars

Destination mars 2016

 

I nyhetsbrevet Destination mars kan du bland annat läsa Johan Landgrens (huvudförfattare till bloggen såväl som boken med namnet "Olja för Blåbär") gästkrönika om spårbilar som en av vägarna ur det fossila transportberoendet. Läs även om kommande aktiviteter, som årsmötet i Södertälje stadshus den 12 maj och om KOMPASS deltagande på Ekotransport 2030, som hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm den 27 april.

Värt att uppmärksamma är också att Destination fått ett nytt utseende med bättre kompabilitet med mobila plattformar för att ge våra läsare en enklare och bättre läsupplevelse. 

Klicka här för att läsa hela nyhetsbrevet!

Föredrag om fossilfria transportlösningar

För er som missade föredraget "Fossilfritt? Dilemman och möjligheter", som hölls av Johan Landgren och Roberth Hansson (Olja för blåbär) vid Stockholms Universitet den 25 februari finns nu materialet att ta del av via länken nedan. Johan Landgren är en återkommande skribent i KOMPASS nyhetsbrev Destination och driver tillsammans med Roberth Hansson bloggen "Olja för Blåbär". 

Ta del av det inspelade materialet från föreläsningen här!

Internationellt

Konferenser:

2018 års internationella spårbilskonferens kommer att hållas i Gävle den 10-12 oktober. För mer information, kontakta magnus@sparbilar.se eller besök podcarcity.org

PODCAR CITY 2017

Info och presentationer Podcar City 2017: http://podcarcity.org/

Podcar City & Advanced Transit 2016

Info och presentationer Podcar City 2016: http://podcarcity.org/antwerp/

PCC9 - Silicon Valley

 

pcc8

Podcar City 8, Stockholm Arlanda

Mer information om talare, program och andra händelser hittar du på www.podcarcity.org/arlanda 

Videodokumentation hittar du här.